بنام خداوند بخشنده مهربان
جملات زیبا:
تا خدا هست زندگی هست
بنام خداوند بخشنده مهربان
جملات زیبا:
تا خدا هست زندگی هست
بنام هستی بخش مهربان و رئوف
باسلام.
احتمالا برای شما هم پیش امده که قصد داشته باشید،پیچ را محکم کنید،ولی پیچ گوشتی زمانی که قصد دارید پیچ ها را سفت کنید،لیز میخورد و کار برای شما مشکل میشود! برای اینکه بهتره بتوانید پیچ ها را محکم کنید،بهتر از است،مقدار کمی روزنامه معمولی را بریده و به دور پیچ گوشتی تاب دهید،سپس اقدام به محکم کردن پیچ خود کنید.. اینطور ، پیچ گوشتی کمتر در حین سفت کردن در دستان شما لیز خواهد خورد و پیچ ها محکم تر خواهند شد.
*و در مبحث دیگر،اگر خود پیچ مقداری از لبه های ان خراب شده و سایده شده بود می توانید با فرو کردن ورقه نازک وکمی از روزنامه یا کاغذ به درون پیچ،اقدام به سفت کردن ان کنید،چون این روزش کاغذی تا حدودی برای پیچ مشکل دار نیز پاسخ گو می باشد...
بنام خدا
حدیث زیبا:
دانش اندک با عمل،بهتر از دانش بسیار ولى بدون عمل است. حضرت علی(ع)
بنام یگانه خداوند بخشنده و مهربان.
باسلام
خوب به یاری خدا سایت کماکان در حال طراحی می باشد و گرافیک و قابلیت ها ان روز به روز بهتره میشود،*لازم به ذکر است،تصاویری که اکنون می ببینید،نهایی نمی باشد! بلکه به مرور بهتره میشود ! (* یکی از دلیل که نمی شود،اکنون همه چیز را نهایی کرد! برای این است،دائم قابلیت و امکانات جدید اضافه میشود و قبلی ها دچار مشکل بهم ریختگی میشوند ! و دلیل دیگر اینکه به دلیل کمبود وقت روی بعضی قسمت ها تازه ساخت کار نشده که به مرور بهتره خواهند شد!)
خوب بریم سراغ معرفی!
بنام خدا
باسلام
معمولا هر وسیله الکترونیکی،یک مقدار انرژی به خصوصی مصرف می کند،و ان مقدار انرژی را باید از یک منبع انرژی،تامین کرد! که باتری ها یکی از ان منابع تامین کننده انرژی وسایل الکترونیکی هستن!
باتری ها خودشان به دو دسته شارژی(استفاده چندین باره) و غیر شارژی(یک بار مصرف) تقسیم میشوند.
باتری ها، مثل هر وسیله که منبع انرژی الکتریکی هستن! یک سرعت الکتریکی(ولتاژ) و یک شدت عبوری انرژی (امپر) دارند. که به کمک این دو می توان فهمید که چقدر این منبع الکتریکی می توند انرژی به ما تحویل دهد!
به عنوان مثال، باتری ها ی قلمی معمولی غیر شارژی، ولتاژشان 1.5 ولت است و شدت جریان انرژی(امپر) روی انها نوشته نمیشود! ولی معمولا بین 500 میلی امپر تا 1 امپر هستن!
و باتری ها قلمی شارژی هم ولتاژشان 1.2 ولت است و شدت جریانشان هم بسته به هزینه پرداختی متفاوت است! (بین 800 میلی امپر تا 3000 میلی امپر (3 امپر )و بالاتر هستن) و معمولا روی بدنه انها میزان شدت جریان یا همان امپر قید میشود.
حال تصور کنید یک LED معمولی دارید که می خواهید ان را روشن کنید، (معمولا LED ها معمولی نزدیک به 3.2 ولت،ولتاژ نیاز دارند و حدود 20 تا 30 میلی امپر،شدت جریان. ) و دو عدد باتری 1.5 قلمی معمولی (یک بار مصرف) سری شده هم دارید (که ولتاژشان به 3 ولت رسیده) حالا می خواهید بدانید،این LED به کمک باتری های ما چقدر روشن می ماند!
اگر فرض را بر این بگیرم،که باتری قلمی یک بار مصرف ما 500 میلی امپر جریان دارد! برای بدست اوردن توان این باتری ها،کافیست ولتاژ را ضربدر امپر کنیم ، پس 3 ضربدر 0.5 (500 میلی امپر) میشود 1.5 وات توانی که باتری می تواند به ما بدهد !
و برای فهمیدن اینکه LED چه توانایی در ساعت نیاز دارد! کافیست مثل فرمول بالا! ولتاژ را ضربدر امپر کنیم، 3.2 ضربدر 0.020 (20 میلی امپر) میشود 0.064 توان (64 میلی وات) توان مورد نیاز باتری در ساعت می باشد !
حال می خواهیم بدانیم،اگر باتری را به LED وصل کنیم، چندساعت روشن می ماند، برای همین توان باتری را تقسیم بر توان LED می کنیم ، که جواب تقریبا میشود 23.5 ! یعنی اگر LED ها را به باتری ها وصل کنیم، 23 ساعت نیم، طول می کشد،تا انرژی باتری تمام شود ..
به طور کلی از این همین فرمول می توان برای فهمیدن مصرف برق وسایل مختلفی الکتریکی استفاده کرد.